®COPYRIGHT RESERVED E BUYING MARKETING, SEBARANG PENYALINAN SEMULA SEGALA ISI KANDUNGAN DI DALAM WEBSITE INI OLEH PIHAK LAIN ADALAH TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI.

 

 19/5/2014!!!!! LELONG SAMPAI HABIS, JUALAN CUCI GUDANG!!!!! RM20 EACH (S’JUNG), RM23 EACH (SBH/SRWK/LABUAN)… AVAILABLE SIZE S SHJ

 

HARGA ASAL :

RM27 FOR 1 PC

RM53 FOR 2 PCS

RM75 FOR 3 PCS

(POSLAJU S’JUNG TMBH RM6, SBH/SRWK/LABUAN RM9).. 

S : 45 – 55KG

L : 55-70KG (HABIS)

 

BERMINAT NAK ORDER, REFER TATACARA PEMBELIAN DI SINI

 

1 PIECE BAMBOO CHARCOAL SLIMMING SUIT (FULLY COVERED) – HIGH QUALITY GUARANTEED, FABRIC TIP TOP… SAYA PILIH DAN CHECK SENDIRI.. WE ARE SELLING ORIGINAL PACKAGING FROM FACTORY, PLS DO NOT ASK FOR BOX ETC.. ACTUAL PRODUCT AS SHOWN IN BELOW PICTURE, TIDAK LEBIH DAN TIDAK KURANG…

OUR ACTUAL PRODUCTS AND DESCRIPTION AS CLEARLY SHOWS IN PICTURE… PACKAGING IN OPP PLASTIC… SEBELUM NI KAMI DAH JUAL MORE THAN 5000PCS, SBLM TERPUTUS BEKALAN SELAMA BERBULAN2 BERIKUTAN MASALAH DENGAN KILANG.. STOK BARU NI DI JAMIN KUALITI SAMA..

 

** GAMBAR DI BAWAH ADALAH PRODUK SEBENAR JUALAN KAMI

 - actual product

 

 

Mempunyai bukaan untuk memudahkan buang air, recommended pakai di siang hari selama 8 jam (sarung seluar dalam di bahagian luar).. 

Soalan bonus, setiap hari sy terima berpuluh soalan yg sama tanya comparison slimming suit ni dengan 1 pc breathable super thin slimming suit. Ini jawapan ye, dua2 pun bagus dan golongan sasaran pun berbeza,walaupun tujuan sama je nak dpt shape yg cantik. The choice is yours..

1) bamboo charcoal suit – fabrik tebal, mmg direka utk memberi slimming effect jika pakai secara konsisten dalam jangka masa yg panjang, ketat dan sgt mencengkam, cuma ada yg kata agak panas. Panas tu la yang buat burning effect, even berpeluh pun, fabric bamboo sgt bagus menyerap dan anda taklah rasa basah.. Knitting die ada dua side luar dan dalam, sbb tu lebih tebal dan mencengkam

2) super thin breathable – sgt nipis, sesuai utk mereka yg tak tahan panas. Melekat pada badan seolah anda tak pakai slimming suit. Sesuai utk mereka yg nak sembunyi segala “lebihan atu benjolan” yg tak best di tengok, terutama kalu kita pakai baju yg agak flowy mcm sutera atau lycra… Knitting 1 layer, cengkaman tak sekuat bamboo, tp masih mampu membentuk badan.. Kalu anda nak slimming suit tp tak suka ketat, this type is most recommended

 

Manfaat Untuk Kesihatan

Arang buluh mempunyai 3 ciri utama:

1) Kuasa penyerapan yang tinggi : Ia menghilangkan bau dan memberi kesegaran

2) Penapisan : Ia membunuh bakteria, menyingkirkan bahan toksik, bahan asing dan kelembapan.

3) Ia mengandungi lebih 300 unsur surih mineral yang diperlukan oleh badan manusia, seterusnya memberi manfaat yang menyeluruh kepada kesihatan manusia.

 

Benang arang buluh

Benang arang buluh dibuat dari arang buluh yang bersaiz nano dicampur dengan poliester dan kemudian diputar dengan teknik khas. Arang buluh mempunyai struktur padat dan mengandungi banyak liang dan mineral. Ia adalah sangat baik dalam menghapuskan bau, kelembapan dan bakteria. Di samping itu, sinar inframerah jauh dan ion negatif yang dihasilkan baik untuk mengekalkan kehangatan dan meningkatkan metabolisme.

 

Fungsi benang arang buluh adalah seperti berikut:

1) Menghilangkan Bau

Benang arang buluh menghilangkan bau dengan menyerap dan membubarkan bau yang tidak menyenangkan seperti bau badan dan peluh. Ia menghapuskan 88-95% daripada bau dan juga boleh menyerap bahan kimia toksik seperti sulfida, nitrida, metanol, benzena, fenol.

2.Nyah-Peluh, Memastikan Kulit kering dan selesa

Arang buluh adalah bahan yang sangat baik untuk menghapuskan kelembapan. Pakaian yang diperbuat daripada benang arang buluh membantu menyah peluh bagi memastikan tubuh sentiasa kering, supaya anda tidak terdedah kepada ketidakselesaan apabila pakai dalam tempoh yang lama.

3) Pelarasan Kelembapan

Apabila kelembapan di dalam ruang menjadi tinggi, arang buluh menyerap molekul air; Sebaliknya, ia membebaskan molekul air apabila ia terlalu kering. Ia menyesuaikan kelembapan mengikut keadaan luaran.

4) Mengekalkan Kehangatan

Eksperimen menunjukkan selepas terdedah kepada 500 watt lampu halogen selama 10 minit, suhu arang buluh mengait (knitting) adalah setinggi 8,89 â “ƒ, yang 6,79 â” ƒ lebih tinggi daripada mengait PET (knitting).

5. Kaya dengan unsur alami

 

Arang buluh kaya dengan kalsium, magnesium, besi, kalium, mangan, fosforus, dan lain-lain struktur hexangular ialah tebal dan mempunyai banyak liang untuk mengurangkan elektrik statik.

 

Nota Penting

 

Cucian tangan dengan menggunakan detergent yg mild (lembut)

Perah dengan lembut, dan biarkan kering di bawah kipas atau tempat teduh (jgn direct bawah matahari)

Jangan menggunakan peluntur, Jangan guna mesin basuh untuk elak kerosakan fabric

 

Bagaimana dari buluh jadi fabric??

- Buluh yang dipilih adalah berusia 5 tahun ke atas

– Batang buluh dikarbonkan dengan haba tinggi

- Arang buluh dijadikan serat arang buluh

– Serat buluh dijadikan kain yang berkualiti

Testimoni Bamboo Charcoal Slimming Suit… exclusive ORIGINAL POSTING dr customer forum dan Facebook… ®COPYRIGHT RESERVED E BUYING MARKETING (dilarang copy paste atas ape jua alasan)

Testimoni Terbaru

 

Testimoni di bawah utk produk previous jualan kami..

via FB:

via FB:

via FB:

via FB:

via SMS:

via SMS:

via FB :

Originally Posted by adrynns

salam k.chi….brg da smpai…da pkai da pon td…bes…..mcm nk order lg je pasniiii…..papepun thanx ek k.chie….syg k.chie…sy beli ye…. =D

Originally Posted by chacarel

salam sis….

nk beli bamboo suit lg 1 (xl)….heheheh…selesa guna tu yg beli lg 1…

Originally Posted by nuin83

saya da try bamboo charcoal suit dan krim emc..mmg puas hati..suit yg selesa dan meyakinkan yg krim tu mmg terbaikla.. macam krim serbaguna..utk pelembap bibir boleh, skin moisturizer boleh, krim urgent bile terkena minyak panas pon boleh..hebat!!

via FB:

Originally Posted by lemontree

salam chie. saya dah try waist trimmer & body suit tu. best sgt, sgt selesa dan tak gatal. nak tanya, harga borong untuk 4 steps waist trimmer dan charcoal slimming suit ni berapa ek? tq.

via SMS:

via FB

Originally Posted by chacarel

salam,

dah dpt BSS…sedap dan selesa dipakai…klw sapu slimming krim boleh ke sebelum pakai BSS ni?

Originally Posted by blue_berry

salam kak…saya amik slimming suit ni jumaat lepas…ujan2 ku redah jua. hehehe. dh pakai…sedap…

Originally Posted by mamaAllY

thanks chie, smalam B/SS tu sampai..dah try..mmg selesa , hassle free je nk memakai nyer..

tu yg kena repeat tu…cari yg slim sikit…

Originally Posted by mas27 View Post

Salam Kak Chie..

Dh dpt bamboo slimming suit semlm…trus pki..selesa..i like

Originally Posted by sakura82 View Post

hai kak,

nk bg testi psl bamboo charcoal slmng suit ni..mmg best kak pki suit ni..rs ringan je bdn..

mmg berbaloi beli…thanks kak..

via FB:

via FB:

Originally Posted by manja1

sory kak lambat reply .busy cikit ni.

untuk bambo slimming tu saya lum guna lagi coz mase brang sampai priod lak.mase priod x selesa nak pkai.Semalam ada test pakai gak .selesa sangat.tekstur kain dia bagusla akak.harga dier memang berpatutan.Kalu kat luar saya servey memang mahal and saya ada beli yg brand Avon samela bamboo gak tapi girdle aje(RM40++).

Nanti kalu kite pkai ada perubahan kite akan PM akak okey.

Originally Posted by hakeeya

salam chie…

saya sangat suka ss yg dpt ari tu… da pakai pun… my relatives nak beli gak lah… so, bila boleh dapat ye.. setakat ini nak amik 4 pcs lah.. harga masih sama ker… myb kali ni sy nak cod kat umah chie jer.. shah alam aje kan..?

Originally Posted by hakeeya View Post

da 2 hari sarung slimming suit… sangat besh…. lip balm pun besh… sangat puashati berurusan dengan chie…. jgn lupa bgtau bile stok ss da sampai eh….

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.