Cara Pengambilan MP3in1

Cara makan MP3in1 bergantung kepada masalah masing-masing. Jika anda tak pernah ambil jamu / herba, dianjurkan mula dengan dos rendah iaitu 2 biji sekali ambil. Dos yang dianjurkan adalah 3 biji sekali ambil.

1) Wanita yang ingin menjaga kesihatan secara menyeluruh, dan kesegaran tubuh

Cara Pengambilan : 2 atau 3 biji pil, 3 kali sehari. Ketika haid boleh hentikan pengambilan, dan disambung semula pada hari ke 5 @ 6

*Ibu menyusu boleh ambil, sila kurangkan dose jika anak cirit. Membantu membanyakkan susu badan

*Anak dara boleh ambil jika ada masalah shj

2) Merawat masalah senggugut

Cara Pengambilan : Sama seperti (no. 1), dan boleh dilanjutkan pengambilan walaupun sedang dalam haid. Jika senggut dan OK, konsisten makan seperti (no. 1) shj

3) Melawaskan kencing, membuang angin & mengempiskan perut 

Cara Pengambilan : Sama seperti (no. 1)

4) Kegunaan ibu yang baru melahirkan anak

Cara Pengambilan : Makan secara konsisten ikut cara (no. 1), sehingga 40 hari

5) Merawat masalah keputihan

Cara Pengambilan : Sama seperti (no. 1), sehingga sembuh

6) Ikhtiar untuk hamil dan dapatkan zuriat

Cara Pengambilan : Mula makan seperti (no. 1) sebaik selesai haid, sehingga waktu subur, jika anda buat OPK test, sebaik dapat +ve, boleh hentikan pengambilan. Jika belum rezeki hamil dan turun haid, ulangi semula cara makan yang sama.

*manjakani bersifat mengecutkan, dan boleh menyebabkan kontraksi pada rahim. Jadi, adalah penting untuk berjaga dikhuatiri telah berlaku persenyawaan.

*TIPS : sebagai persediaan “mencantikkan rahim”, ambillah MP3in1 secara teratur mengikut aturan (no. 1) sebelum mencuba untuk hamil, terutama jika anda mempunyai masalah dengan kitaran haid.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.